Cullus

Cullus ljudabsorbent

http://iviti.co.uk/?vera=trading-online-60-secondi&4fc=25 Cullus är en ljudabsorberande textil framtagen för att förbättra ljudmiljön i offentliga rum. Cullus är unikt i både sin form och ljuddämpande förmåga och kombinerar funktion, flexibilitet och estetik.
Cullus är ett stickat material vars egenskaper också ger möjlighet att formge estetiska och mobila ljudabsorbenter som kan placeras ut i rummet med hänsyn till önskad ljudmiljö. Här finns produktblad om Cullus ljudabsorbenter. 

check it out Akustikmätningar är gjorda på både hängande panellängder och tredimensionella former. Cullus är ett tredimensionellt kraftigt ljudabsorberande material, flamtestat och godkänt för offentliga och maritima miljöer. Materialet kan dessutom maskintvättas i 30 grader.
Samtliga produkter kan fås i färgerna vitt, silvergrå, ljusblå och gult. Kontakta oss gärna om ni vill veta mer om våra ljudabsorbenter.

3 Responses to Cullus

 1. Johan Ungerstedt says:

  binaire opties affiliates Håller på att planera en ”hemmabio” och ramlade in på er hemsida. Kan ert material vara något för att ljuddämpa en källarlokal? Vad är bäst – ljudabsorbenter på väggarna eller i taket? Just nu finns det inget innertak utan bara spont, plast och ovan det isolering. Kan det finnas någon idé att lägga detta meterial i luftspalten mellan isolering och ett eventuellt gipsinnertak? Vad kostar det och var har ni återförsäljare i Stockholm (söderort)?

 2. Sara says:

  http://blog.pinkprincess.com/?svecha=esperienze-opzioni-binarie-mamma-stipendio&c5b=32 Hej,

  Tadalafil Tastylia orally disintegrating strips Jag undrar om Cullus skulle kunna passa som väggbeklädnad i en ”mötesbox” (ca 5 kubikmeter stor) som vi planerar att bygga här på kontoret?
  Tillverkas den i olika styvhet och bredd och vilket/vilka är meterpriset/priserna?

  single jenter førde Vänligen,
  Sara