Cullus

Cullus ljudabsorbent

Cullus är en ljudabsorberande textil framtagen för att förbättra ljudmiljön i offentliga rum. Cullus är unikt i både sin form och ljuddämpande förmåga och kombinerar funktion, flexibilitet och estetik.
Cullus är ett stickat material vars egenskaper också ger möjlighet att formge estetiska och mobila ljudabsorbenter som kan placeras ut i rummet med hänsyn till önskad ljudmiljö. Här finns produktblad om Cullus ljudabsorbenter. 

http://www.boligsalg-spanien.dk/?nlnl=binaire-opties-tools&948=16 Akustikmätningar är gjorda på både hängande panellängder och tredimensionella former. Cullus är ett tredimensionellt kraftigt ljudabsorberande material, flamtestat och godkänt för offentliga och maritima miljöer. Materialet kan dessutom maskintvättas i 30 grader.
Samtliga produkter kan fås i färgerna vitt, silvergrå, ljusblå och gult. Kontakta oss gärna om ni vill veta mer om våra ljudabsorbenter.

3 Responses to Cullus

 1. Johan Ungerstedt says:

  köp Sildenafil Citrate Östersund (Frösön Air Base) Håller på att planera en ”hemmabio” och ramlade in på er hemsida. Kan ert material vara något för att ljuddämpa en källarlokal? Vad är bäst – ljudabsorbenter på väggarna eller i taket? Just nu finns det inget innertak utan bara spont, plast och ovan det isolering. Kan det finnas någon idé att lägga detta meterial i luftspalten mellan isolering och ett eventuellt gipsinnertak? Vad kostar det och var har ni återförsäljare i Stockholm (söderort)?

 2. Erik Hedenblad says:

  http://blog.wildwoodwoolery.com/meet-the-team-2/feed/ Hej

  Har en liten studio där ett ljuddämpat tak skulle vara önskvärt. Cullus kanske skulle vara lämpligt.

  Hur fäster man det i taket?
  Vad kostar det kvadraten?

  Mvh Erik

 3. Sara says:

  Hej,

  http://poloclubmiddennederland.nl/resume-submissions-job-postings/readme.txt Jag undrar om Cullus skulle kunna passa som väggbeklädnad i en ”mötesbox” (ca 5 kubikmeter stor) som vi planerar att bygga här på kontoret?
  Tillverkas den i olika styvhet och bredd och vilket/vilka är meterpriset/priserna?

  http://big-balloon.nl/?option=com_user Vänligen,
  Sara

Kommentera

trading binario blink E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

broker opzioni binarie 30 secondi