Golvskärmar

http://elfstrom.net/images/head.php?z3=REY0TmpjLnBocA==

you could check here Cullus Booth är en stadigt och vacker golvskärm där den böjda formen och materialets yta ger bra ljudabsorberande effekt och samtidigt behåller möjligheten att se ut i rummet.

trading212 Den är idealisk för tillfälliga miljöer, där du med två eller flera skärmar kan bilda en cirkelformad, avskiljd yta för möten och samtal.

http://parcelsinc.com/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://parcelsinc.com/trial-support/ Booth är klädd med dubbelt ljudabsorberande Cullus Molto.

http://robgaffney.co.uk/?kimes=baptist-dating-a-pentecostal&025=76 Tyget är spänt med kardborrband över en lackad stålrörskonstruktion och går lätt att ta av och tvätta. Skärmens bas och topp är vacker björkfaner. Konstruktionen är lätt att montera/demontera då den är helt utan skruv. Produktblad på vår ljudabsorberande golvskärm hittar du här.

http://coleface.com.au/category/digital-print/?s=  

 
Golvskärm Regatta

7 Responses to Golvskärmar

 1. jeanette karlsson says:

  تداول النقد الاجنبى الآلي Hej!
  Är lite intresserad av att höra bredd o metervara pris.
  Men oxå av hur mycket som kan behövas för att sänka ljudnivån i en lokal på ca 100kvm, eller 50kvm. Vi har taket som den plats det går att sätta upp på.

  opzioni binarie dove posso puntare poco Mvh
  Jeanette

 2. Katarina Lundgren says:

  source url Hej,

  moved here Jag vill gärna veta pris på Golvskärm Regatta/del.

  http://thequarie.com.au/?moloko=safety-rules-online-dating&91d=c9 Mvh Katarina Lundgren

 3. Elisabeth Hansson says:

  Hej!
  Jag arbetar med inredning i första hand med offentlig miljö. Jag är intesserad av vad tyget som ni säljer i metervara kostar. Har ni ett lägre pris för mig som är återfösäljare? Har ni en netto prislista på era andra produkter vill jag gärna ha den. Ni får gärna maila den till mig. Tack på förhand.
  Mvh. Elisabeth Hansson.

 4. Chloe says:

  Nice to read your blog

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *