Wall Panel

Ljudabsorbent vägg

Med Cullus Molto som väggpanel kan du snyggt och enkelt skapa en bättre ljudmiljö. Vårt set består av längder och skenor att skruva på vägg.

Just nu har vi ett hösterbjudande på Wall Panel. Beställ här

Montering wall panel

De böjda metallskenorna ger förutom en enkel montering en vacker och ljudmässigt effektiv form på panelerna. Materialet spänns mellan skenorna och fästs med hjälp av den kardborretejp som finns på skenorna.

Cullus är en ljudabsorberande textil framtagen för att  förbättra ljudmiljön i offentliga rum. Cullus är unikt i både sin form och ljuddämpande förmåga och kombinerar funktion, flexibilitet och estetik.

Cullus är ett stickat material vars egenskaper också ger möjlighet att formge estetiska och mobila ljudabsorbenter som kan placeras ut i rummet med hänsyn till önskad ljudmiljö. Här finns produktblad om Cullus väggabsorbenter.

Akustikmätningar är gjorda på både hängande panellängder och tredimensionella former. Cullus är ett tredimensionellt kraftigt ljudabsorberande material, flamtestat och godkänt för offentliga och maritima miljöer. Materialet kan dessutom maskintvättas i 30 grader.
Samtliga produkter kan fås i olika färger.
Kontakta oss
 gärna om ni vill veta mer om våra ljudabsorbenter.

Kommentera